Om Salong Astron

Vår Passion och Expertis
Från klassisk svensk massage till innovativa tekniker är varje behandling skräddarsydd för att möta individuella behov. Jag strävar alltid att överträffa kundens förväntningar.

VARFÖR VÄLJA ASTRON?

Oavsett ditt behov eller livssituation, erbjuder Salong Astron massage- och spabehandlingar som är rätt för dig. Från det ögonblick du kliver in genom dörren, är vårt mål att du ska lämna med en skön, återställd och redo att möta världen igen.

Helena (Lena) Åkerlund är hudterapeut, ekologisk hudvårdsterapeut och massör. Jag utför massage, vaxning, fotvård och ansiktsbehandling. Förutom min expertis och mångsidiga behandlingsalternativ, är jag stolt över att använda Maria Åkerbergs produkter i mina behandlingar. Dessa högkvalitativa och ekologiska produkter säkerställer en upplevelse som lika hälsosam som den är lyxig.

Letar du efter professionell massage eller spabehandling i Vallentuna? Då är Salong Astron rätt ställe för dig! Jag erbjuder ett brett utbud av olika skönhets- och SPA-tjänster som fotvård, massage, ansiktsbehandlingar och vaxning. Salong Astron är belägen i Vallentuna och välkomnar alla som söker förstklassig skönhetsvård. Min salong erbjuder en lugn och avslappnande atmosfär, där du kan ta en paus från vardagens stress och måsten.

VAD TYCKER ANDRA?

Åsa P.

Helena är verkligen proffsig.

Christina F.

Alltid lika skönt med fotvård hos Helena

Ulrika M.

Underbart skön massage

Karin B.

Supernöjd! Brasiliansk vaxning som utfördes av Lena varsamt och bra.

Mikaela M.

Kändes väldigt skönt att komma till en salong för att vaxa mig för första gången och få en bra upplevelse. Kändes som ett avslappnat och intressant besök.

Eija P.

Har tagit både ansiktsbehandling och fotvård, mycket nöjd med båda, Helena är mycket trevlig och gör ett fantastiskt jobb, rekommenderas

Hitta till oss

Värmlandsvägen 18
186 35 Vallentuna

Salong Astron