Massage- och SPA-behandlingar

Hos Salong Astron tror vi på kraften av en god massage för att förbättra ditt välbefinnande, oavsett var du befinner dig i livet. Om du behöver en klassisk massage, gravidmassage eller någonting däremellan. Massage är inte bara en lyx, det är en investering i din hälsa och ditt totala välmående.

Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt. Massage kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang. De positiva fysiska och mentala effekterna är många: gör spända muskler mjuka och elastiska, ökar blodcirkulationen i musklerna, stärker immunförsvaret och många fler.

För alla och var och en

Helena är välutbildad i en rad olika tekniker och stilar, vilket gör att hon kan erbjuda en behandling som är skräddarsydd just för dig. Oavsett om du är stressad på jobbet, återhämtar dig från en skada, eller bara vill ta en paus och unna dig lite ”jag-tid,” har vi en massage som passar dina behov.

Enkel och bekväm bokning

Att hitta tid för dig själv har aldrig varit enklare. Med flexibla tider och en enkel bokningsprocess, kan du säkra din nästa massagebehandling i Vallentuna genom att ringa oss på 0702 214 543 eller använda  Bokadirekt.

Varför välja Salong Astron?

Oavsett ditt behov eller livssituation, erbjuder Salong Astron i Vallentuna en massagebehandling som är rätt för dig. Från det ögonblick du kliver in genom vår dörr, är vårt mål att du ska lämna med en skön, återställd och redo att möta världen igen.

Förutom vår expertis och mångsidiga behandlingsalternativ, är vi stolta över att använda Maria Åkerbergs produkter i våra behandlingar. Dessa högkvalitativa och ekologiska produkter säkerställer en upplevelse som lika hälsosam som den är lyxig.

Vi använder Maria Åkerbergs produkter.

Du kan boka tid genom att ringa 0702 214 543 eller via Bokadirekt.

Behandling Pris
Helkroppsmassage (60 min/90 min) 560 kr/810 kr
Duobehandling: En börjar med massage under tiden sitter den andra i ett varmt fotbad. Massagen avslutas med en värmekudde som läggs utefter ryggraden. Medan den verkar får den andre peeling och massage av fötterna. Sedan byter man (90 min) 830 kr
Halvkroppsmassage (rygg eller ben) (30 min) 355 kr
Hot Stone massage: Massage med heta lavastenar som avslutas med en enklare ansiktsbehandling med rengöring, massage med kalla lavastenar och avslutande ansiktskräm (75 min) 710 kr
Gravidmassage (30/60/90 min) 380 kr/580 kr/830 kr
Hawaiiansk, Lomi Lomi, massage (90 min) 900 kr
Lyxbehandling choklad:  Kroppsskrubb med vit chokladskrubb, dusch, inpackning med vit chokladbalm, lättare ansiktsbehandling, massage med vit chokladolja, avslutande insmörjning med vit chokladlotion. Avslutas med ångbad för fötterna och en kopp choklad samt pralin. (2.5 timmar) 1600 kr
Peeling av hela kroppen, avslutas med lättare massage. (60 min) 560 kr